Panells solars

El creixement de l’energia neta és part de la solució, no un problema

Mai pensis a rendir-te. Els guanyadors mai abandonen i els que abandonen mai guanyen. Elimina totes les paraules negatives del teu diccionari mental i centra’t en les solucions amb la màxima convicció i paciència. La batalla mai està perduda fins que abandones la teva visió.

Però què passa si estàs realment esgotat física, mental i sobretot emocionalment? Aquí tens algunes fonts de motivació que t’impulsaran a aconseguir el cim de l’assoliment.

Com l’energia solar és la solució

A través de la tecnologia i la recerca científica, els científics han estat capaços de trobar amb èxit formes de conservar els recursos finits. Han estat capaços de descobrir alternatives a l’energia renovable. Una d’elles és l’energia solar. Combinant la tecnologia moderna i la llum del sol, la producció d’energia solar s’ha convertit en una possibilitat.

S’utilitzen grans panells solars per a absorbir els potents raigs solars emesos pel sol i convertir-los en recursos energètics utilitzats per a il·luminar zones residencials i comercials.

“L’èxit és el resultat de la perfecció, el treball dur, l’aprenentatge del fracàs, la lleialtat i la persistència”

Segons un estudi realitzat per LivePerson, el 71% dels clients espera rebre ajuda per a les seves consultes en cinc minuts. Tot el que vagi més enllà es considera una pèrdua de temps. Estar a l’altura de les circumstàncies, amb promptitud, és inassolible per a la majoria dels equips de suport de les organitzacions, pel fet que tenen massa treball. D’aquí la necessitat d’ajuda addicional.

El desig d’ampliar les plantilles es produeix enmig d’uns nivells de demanda saludables, ja que la proporció d’empreses preocupades per l’escassetat de comandes descendeix al 23% net a nivell mundial, la xifra més baixa registrada en una dècada de recerca del IBR. Les empreses se senten prou segures com per a pujar els preus, ja que el 36% net de les empreses té previst fer-ho en els pròxims 12 mesos, mentre que el 50% net de les empreses espera un augment dels beneficis, enfront del 41% net de fa un any.